Svar på våra vanligaste frågor

In & utcheckning


Incheckningen är mellan 16-18 på ankomstdagen, blir ni senare eller har något speciellt önskemål hör gärna av er, så brukar vi kunna lösa det mesta. vi har oftast svårt att checka in gäster efter 21:00.


Utcheckningen är senast 10:30 på avresedagen.

Hundar, katter


Husdjur är inte tillåtet på ÖlandsRo, dock finns det katter i huset och höns i trädgården så om ni är pälsallergiker så kan vi inte garantera helt pälsdjursfritt.Mat & dryck


Vi serverar mat till våra boendegäster men den behöver förbokas.


Vill ni förtära egen medhavd mat och dryck går det såklart jättebra men ni är då hänvisade till övervåningen eller vårt speciella område för just er i trädgården.


Det finns inga möjligheter att tillaga/värma maten.Lakan, handdukar och städning


Sängarna är bäddade och klara när ni kommer och badlakan samt liten handduk finns på rummet.


Städning av rummen sker endast efter utcheckning och inte under er vistelse, önskar ni städning under en längre vistelse så går det att beställa.

Varmt på rummen


Med soliga dagar blir det oftast varmt på rummen, det är inte alls ovanligt med så kallade tropiska nätter och då är det varmt, överallt.


Vi har fläktar på alla rum, rullgardiner för att hålla solvärmen borta och alla fönster går att öppna.


Barn


Vi har en åldersgräns på 20 år för alla gäster på Ölandsro.

Extrasängar


På våra rum finns det oftast inte plats för extrasängar och då alla rum endast är godkända för två personer kan vi inte erbjuda extrasängar eller att man sover fler än två personer på varje rum.