Svar på våra vanligaste frågor

In & utcheckning


Incheckningen är mellan 16-18 på ankomstdagen, blir ni senare eller har något speciellt önskemål hör gärna av er, så brukar vi kunna lösa det mesta.


Utcheckningen är senast 10:30 på avresedagen.

Hundar, katter och barn


Husdjur är inte tillåtet på ÖlandsRo, dock finns det katter i huset och höns i trädgården så om ni är pälsallergiker så kan vi inte garantera helt pälsdjursfritt.


Det går såklart bra att ta med sig barnen till oss, dock rekomenderar vi att barnen bör vara fyllda tolv år. Huvudregeln är dock två personer per rum.


Det finns dessvärre inte plats för extrasängar på våra rum.

Mat & dryck


Vi serverar mat i Puben kvällstid och fika i Fikerian dagtid. Det finns förutom vår Pub ett antal restauranger inom ett långt stenkast, fråga vid incheckning så ska vi berätta mer.


Vill ni äta egen medhavd mat går det såklart jättebra men ni är då hänvisade till övervåningen och det finns inga möjligheter att tillaga/värma maten.


Medhavda alkoholhaltiga drycker får även dom endast förtäras på övervåningen.

Lakan, handdukar och städning


Sängarna är bäddade och klara när ni kommer och badlakan samt liten handduk finns på rummet.


Städning av rummen sker endast efter utcheckning och inte under er vistelse, önskar ni städning under en längre vistelse så går det att beställa.

Varmt på rummen


Med soliga dagar blir det oftast varmt på rummen, det är inte alls ovanligt med så kallade tropiska nätter och då är det varmt, överallt.


Vi har fläktar på alla rum, rullgardiner för att hålla solvärmen borta och alla fönster går att öppna.